Maaarket.gr - Τα πιο δημοφιλή προϊόντα σε ένα μέρος
Maaarket.gr - Τα πιο δημοφιλή προϊόντα σε ένα μέρος
Ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης

6 απαραίτητα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο

Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής μας ζωής. Με αυτό, εκφράζουμε την τεχνολογική επίγνωση, καθώς και το στυλ και την προσωπικότητά μας. Γι' αυτό σας προτείνουμε αυτά τα 6 απαραίτητα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

#1: Εκφράστε την προσωπικότητά σας

Έχετε πάντα μαζί σας το κινητό σας. Όταν το βγάζετε από την τσέπη σας, το βλέπουν όλοι. Γι' αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και την αίσθηση της μόδας. Μην περιορίζεστε μόνο σε μια θήκη τηλεφώνου! Μπορείτε να αλλάξετε εντελώς το κινητό σας τηλέφωνο με απλά γκάτζετ.

Επιλέξτε ένα μοτίβο από ειδικά αυτοκόλλητα που σας ταιριάζουν καλύτερα. Μπορείτε να τα βάλετε στη θήκη του τηλεφώνου ή στο κινητό τηλέφωνο. Για όλους εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε ή μια ξεχωριστή εμφάνιση για το κινητό σας, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια ευέλικτη μεμβράνη αλουμινίου. Όταν εκθέσετε τη μεμβράνη αλουμινίου σε θερμότητα, θα συρρικνωθεί ελαφρώς και θα αλλάξει σχήμα. Έτσι θα πετύχετε σφιχτή εφαρμογή της μεμβράνης ακόμα και στα στρογγυλεμένα μέρη του κινητού τηλεφώνου.

#2: Μουσική χωρίς καλώδια

Τα ασύρματα ακουστικά είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε ένα κινητό τηλέφωνο. Παρέχουν ηρεμία κατά την ακρόαση μουσικής ή όταν βλέπετε ένα αστείο βίντεο.

Τα ασύρματα ακουστικά επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, καθώς δεν υπάρχουν καλώδια που να μπερδεύονται καθώς περπατάτε. Οι νέοι θα επικεντρωθούν κυρίως σε εκείνους που έχουν ποιοτικό ήχο που είναι σημαντικός για να ακούτε μουσική ή να παρακολουθείτε μια ταινία σε μια εκδρομή.

Όσοι δεν αφήνουν ούτε δευτερόλεπτο το κινητό τους, θα θέλουν εκτός από ακουστικά και μια φορητή μπαταρία. Ορισμένα ακουστικά διαθέτουν επίσης λειτουργία φόρτισης. Έτσι, δεν θα φοβάστε πια να μείνετε από μπαταρία κάπου, καθώς θα μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του κινητού σας εκτός από τα ακουστικά.  
 
Όποιος κάνει πολλές τηλεφωνικές κλήσεις θα εντυπωσιαστεί από τα ακουστικά που έχουν σχεδιαστεί για κλήσεις χωρίς καλώδια. Θα είστε πιο χαλαροί κατά την επικοινωνία, και ταυτόχρονα θα έχετε και τα δύο χέρια ελεύθερα. Ένα ακουστικό είναι αρκετό για ξέγνοιαστη επικοινωνία, καθώς σας επιτρέπει να προσέχετε και τον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφαλή οδήγηση. 

#3: Φροντίστε το απόρρητό σας 

Έχουμε μια ποικιλία από θησαυρούς αποθηκευμένους στα κινητά μας, όπως φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές διακοπών και παιδιών, καθώς και πιο ευαίσθητα δεδομένα. Επομένως, η ανησυχία για την ασφάλεια και το απόρρητο του τηλεφώνου σας είναι υψίστης σημασίας. Εκτός από το τείχος προστασίας που θα προστατεύει το τμήμα λογισμικού του τηλεφώνου, επιλέξτε επίσης μηχανική προστασία. Αυτό καλύπτει την μπροστινή κάμερα όταν δεν τη χρειάζεστε. Το κάλυμμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα την κάμερα όταν τη χρειάζεστε. 

#4: Χρησιμοποιήστε μια βάση τηλεφώνου

Μην ψάχνετε άλλο για τη γωνία που θα αφήσετε το κινητό σας ενώ οδηγείτε. Οι βάσεις τηλεφώνου για το αυτοκίνητό σας σάς προσφέρουν πλήρη ορατότητα κατά την οδήγηση. Ορισμένες βάσεις αυτοκινήτου διαθέτουν επίσης ενσωματωμένη επιλογή φόρτισης. 

Αν σας αρέσει η ποδηλασία, επιλέξτε βάσεις σιλικόνης. Απλώς συνδέστε το στο τιμόνι. Είναι σχεδιασμένα να απορροφούν τους κραδασμούς των τροχών ακόμα και σε ανώμαλους δρόμους. Ακόμη και όταν οδηγείτε ένα ποδήλατο, θα έχετε πάντα το κινητό σας τηλέφωνο ασφαλές.

#5: Συνδέστε το τηλέφωνό σας στην τηλεόραση 

Το παρακάτω πρόσθετο θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα όποιον δεν διαθέτει έξυπνη τηλεόραση. Μικρή συσκευή - Ο προσαρμογέας σάς επιτρέπει να εμφανίζετε την οθόνη του τηλεφώνου στην τηλεόραση. Παρακολουθήστε διασκεδαστικά βίντεο στο διαδίκτυο με φίλους ή δημιουργήστε ένα γρήγορο και άνετο home cinema. Χωρίς καλώδια ή πολύπλοκες συνδέσεις. Ο ασύρματος προσαρμογέας HDMI σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη οθόνη ενώ παίζετε παιχνίδια για κινητά.


#6: Οργανώστε τα καλώδιά σας

Και τέλος... Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλό είναι να έχουμε ένα επιπλέον καλώδιο φόρτισης. Πρόσφατα εμφανίστηκαν στην αγορά επαναστατικά μαγνητικά καλώδια, τα οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήση σε νοικοκυριά με διάφορα κινητά τηλέφωνα. Συνήθως συνοδεύονται και από τις τρεις πιο κοινές θύρες φόρτισης: micro USB, USB C και 8-pin. Συνδέστε τους μαγνητικούς συνδέσμους στο καλώδιο χρησιμοποιώντας μαγνήτες. Η αλλαγή του βύσματος είναι εύκολη. Θα ενθουσιαστείτε με τα καλώδια LED, τα οποία υποδεικνύουν τη φόρτιση καθώς το φως ταξιδεύει κατά μήκος του καλωδίου. 

Όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, απλά δέστε τα καλώδια με δεματικό ή οργανώστε τα με συνδετήρες. Αυτά σας επιτρέπουν να έχετε μια οργανωμένη εμφάνιση του γραφείου ή της ντουλάπας.